Puhelin:         
050 3484843

Osoite:
Uusi talli:
Tolkinkyläntie 28, 01690 Vantaa
Vanha talli:
Tolkinkyläntie 33, 01690 Vantaa

Uutiset

SYKSYN KAUSIPAIKAN VAHVISTAMINEN Kevään kausiratsastaja! Vahvistathan paikkasi syyskaudelle 5.5 mennessä! Paikka vahvistetaan samaan ryhmään, kuin kevätkaudellakin. Mikäli toivot muutoksia tuntiaikaan kysythän sopivaa ryhmää sähköpostitse. Jos et ole enää jatkamassa kevätkaudelle otathan yhteyttä pikaisesti. Näin saamme helpommin tarjottua vapautuvia paikkoja jonossa oleville. Vahvistamisvaiheessa ei kannata tuijottaa ryhmän tasonimikettä liikaa. Ryhmät on kopioitu edelliseltä kaudelta ja niitä tullaan muokkaamaan tarvittaessa oikeaan tasoon sopiviksi ilmoittautuneiden tason mukaan. Jokaisella kaudella tasonimike ei välttämättä edes muutu (harrastuksen alussa useammin). Ryhmät ovat lukittuina kevätkauden kausituntilaisille 5.5 asti, jonka jälkeen vapautuvat paikat tulevat yleiseen myyntiin. Jos olet uusi asiakas ja olet kiinnostunut kausipaikasta, otathan yhteyttä sähköpostitse tolkinkylanratsastuskoulu@gmail.com. Autamme sinua sopivan ryhmän löytymisessä. VARAUSOHJEET: Luo

Seuran pikkujouluissa palkittiin taas vuoden aikana parhaiten kilpailuissa menestyneitä. Seuramestaruuspisteet ja palkitut nähtävillä seuran sivuilla Seuramestaruus – Tolkinkylän Ratsastuskoulu (tolkinkylanratsastuskoulu.fi)

Syksyn kausiratsastaja! Vahvistathan paikkasi kevätkaudelle 31.10 mennessä! Mikäli toivot muutoksia tuntiaikaan tai jos et ole enää jatkamassa kevätkaudelle otathan yhteyttä pikaisesti. Näin saamme helpommin tarjottua vapautuvia paikkoja jonossa oleville.