Seura-ja-talli-toimii-yhteistyössä-järjestäen-mm.kilpailutoimintaa.
Olemme koko perheen lämminhenkinen talli Vantaalla!
LAIDUN
DSC_7330
IMG_5267
Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää!

Seuran jäsenkirje 01/2021

Tervetuloa uudet jäsenet! Ilahduttavan monta uutta ratsastajaa olemme saaneet seuraamme.
Toivottavasti päästään pian normaaliin päiväjärjestykseen ja saadaan seuratoiminta käyntiin ilman rajoituksia. Kevääksi olisi kiva suunnitella kaiken näköistä mutta aika näyttää…
Jos olet vaihtamassa seuraa, niin nyt on hyvä hetki ilmoittaa siitä minulle. Muuten saat kahdesta seurasta laskun, sillä uusi seura ei ilmoita meille vaihdoksesta.
Jatkossa kaikki info, joka sinusta on SRL:ssä, löytyy Jäsenhuoneesta. Siellä on ensi vuoden lasku, merkkisuorituksesi, kilpailuluvat, lisenssit, vakuutustiedot jne. Koska muovisia jäsenkortteja ei enää ole, on tärkeää, että pystyt esim. kisoissa todentamaan jäsenyytesi.
Kuinka kirjautua? Voit avata SRL etusivun ja sieltä tulee heti näkyviin teksti JÄSENHUONE. Sitä klikkaamalla pääset kirjautumiseen. Ensimmäisellä kerralla kirjoita jäsennumerosi tai sähköpostisi ja klikkaa salasanaa. Hetken päästä saat koodin, jolla pääset luomaan oman salasanasi. Huom! Odota rauhassa, järjestelmä on hiukan hidas. Voit myös mennä sivulle oma.ratsastus.fi.

5.-10.1. voit maksaa jäsenmaksusi Jäsenhuoneessa olevalla laskulla! Osallistut automaattisesti 239 euron arvoisen Back on Track turvakypärän arvontaan.

Tämän jälkeen maksaneilta veloitetaan 3 euroa ja seuraavana vuonna ei tule paperilaskua lainkaan. Käy siis hyvissä ajoin kirjautumassa Jäsenhuoneeseen, jollet jo viime vuonna tilannut e-laskua.
Tällä hetkellä Jäsenhuoneessa: 15 % alennus kaikista Back on Track verkkokaupan tuotteista, 5 Horzen 50 € lahjakorttia arvotaan kaikkien kirjautuneiden kesken. Käy ihmeessä 😊

Oikein mukavaa vuoden vaihdetta!
toivottaa Nippi

Maaret Gustavsson
Jäsensihteeri
Tolkinkylän Ratsastajat ry