Seura-ja-talli-toimii-yhteistyössä-järjestäen-mm.kilpailutoimintaa.
Olemme koko perheen lämminhenkinen talli Vantaalla!
DSC_8775
12080318_962592190480521_7336321814951257909_o

TUNTIEN VARAAMINEN: Kaikki ratsastustunnit varataan HOPOTIN kautta. Tuntimyynti sulkeutuu vähän ennen tuntien alkua (arkisin klo 13 ja la-su klo 8).

TUNTIEN PERUMINEN JA KORVAUSTUNNIT: Peru tuntisi Hopotin kautta 12h ennen tunnin alkua, niin saat korvaavan tallikortin tilalle (myös sairastapaukset!). Tallikortti on käytettävä mahdollisimman pian peruutuksesta, voit korvata myös ennakkoon. Varattavissa on runsaasi eri korvaustunti vaihtoehtoja kauden aikana, ratsastuskoulu ei ole vastuussa sopivatko tuntiajat asiakkaalle/ jääkö tunteja käyttämättä. Suosittelemme ratsastamaan rästit nopeasti, kauden lopussa vaihtoehtoja on vähemmän. Ryhmiä kannattaa seurata Hopotissa, poissaoloja voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Voit myös painaa hälyn päälle vapautuvasta paikasta.

Korvaustunteja ei lähtökohtaisesti voi siirtää toiselle kaudelle. Joustamme kuitenkin tässä, jos ryhmät ovat täysiä tai poissaolo on loppukaudesta. Ei kuitenkaan ole perusteltua korvata elokuun tunteja kevätkaudella jne… Korvaustuntijärjestelmä koskee kausi-, 5 kerran kortti ja irtotuntiratsastajia, sekä ponitalutus ja puuhatunteja. Lyhytkursseilla ei ole korvausjärjestelmää.

Pidemmän ajan poissaoloista (pitkät sairaslomat, raskaus tms..) voit saada maksunpalautuksen yli 4 vko poissaolon jälkeen. Palautus maksetaan ”omavastuuajan” jälkeisistä tunneista.

Voit myös myydä tunnin toiselle samantasoiselle ratsastajalle, mikäli olet itse estynyt tulemaan. Voit tehdä tallikortin saldon siirtämisen itse Hopotin kautta. Ratsastajan pitää olla rekisteröityneenä Hopotiin! Tunteja voi myydä/vaihtaa myös Facebookissa, liittymällä tuntipörssiryhmään (TUNTIPÖRSSI/Tolkinkylän Ratsastuskoulu) tai Hopotin tuntipörssissä!