Seura-ja-talli-toimii-yhteistyössä-järjestäen-mm.kilpailutoimintaa.
Olemme koko perheen lämminhenkinen talli Vantaalla!
DSC_8775
12080318_962592190480521_7336321814951257909_o

PONITALUTUKSET

VARAATHAN AINA RATSASTAJAN PROFIILILLA!

PAINORAJA TALUTUKSISSA 45kg

TALUTUSTEN LÄHTÖPAIKKA VANHA TALLI

PONITALUTUKSET JÄRJESTETÄÄN AINA ULKONA

Ponitalutukset ovat mainio tapa aloittaa hevosharrastus nuorella iällä. Lapsi on aina valmiimpi alkeiskurssille, jos hän on saanut tutustua poneihin rauhassa omassa tahdissaan jo pienenä. Talutusratsastuksessa lapsen tasapaino ja luottamus ponia kohtaan kasvaa ja taitavat ohjaajamme huolehtivat turvallisuudesta, sekä siitä, että lapsi oppii kohtaamaan ponin oikein. Talutukseen osallistuvan lapsen tulisi pystyä keskittymään ohjaukseen.

PONITALUTUKSET: Suositusikä 2-10 vuotta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kesto 15 tai 30 min. Voit varata yhden tai useamman kerran.

PONIPUUHATUNTI: ”Poniyksityistunti” soveltuu yli 5-vuotiaille lapsille. Tunnilla hoidetaan ja tutustutaan poneihin, sekä ratsastetaan talutuksessa käyntiä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ponipuuhatunti on hyvä tapa tutustua lajiin ennen ponieskaria/ alkeiskurssia. Tunnin pituus 60min. Voit varata yhden tai useamman tunnin.

PONIESKARI: HOX! ESKARIRYHMÄÄ EI JÄRJESTETÄ SYKSYLLÄ 2022. Ponieskari on tarkoitettu pääasiassa 6-8 vuotiaille lapsille. Ponieskarin tarkoituksena on valmistella lasta ponialkeiskurssille, saada rohkeutta ponien kanssa toimimiseen turvallisuus huomioiden. Tunneilla ratsastetaan käynnissä ja ravissa talutettuna. Ratsastuksessa keskitytään yksinkertaisiin perusasioihin, leikitään paljon ja käydään maastossa. Tasapaino ja koordinaatio kehittyvät harjoituksissa huomaamatta. Eskaritunnin pituus on 1/2h, sisältäen ratsastusta max. 8hlö ryhmässä. Yhden kurssin pituus on 10krt, kerran viikossa. Ponieskaria voit käydä niin kauan kun siltä tuntuu, tai jos lapsella ei ole vielä valmiuksia alkeiskurssille.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA RATSASTAMAAN!

”Täytyy muuten kehua teidän taluttajia, ihan mahtavia tyyppejä ollut joka kerta! Osaavat hienosti huomioida pienenkin lapsen ja neuvovat kärsivällisesti, miten ponien kanssa ollaan ja toimitaan. Jopa viime kerralla mukana ollut tytön eläinarka isoveli uskaltautui silittelemään ponia, kun taluttaja hienosti huomioi ja rohkaisi myös veljeä😊”

”Täytyy muuten sanoa, että ponipuuhatuntien nuoret ohjaajat ovat ihan parhaita. 

Toimintanne on todella laadukasta ja ihanaa ja se antaa meille paljon. Nuoret ovat osaavia, empaattisia ja osaavat ottaa oikeasti lapset huomioon.

Iso kiitos! ❤️👍🏻”