Seura-ja-talli-toimii-yhteistyössä-järjestäen-mm.kilpailutoimintaa.
Olemme koko perheen lämminhenkinen talli Vantaalla!
LAIDUN
DSC_7330
IMG_5267
Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää!

Kuvaaminen tallilla

RATSASTUSTUNNEILLA/TALLILLA KUVAAMISESTA/VIDEOINNISTA!

KAVERIN VALOKUVAAMINEN TUNNILLA ON SALLITTUA, mutta kysy aina lupa kuvattavalta/huoltajalta, sekä kuvaamiseen,että julkaisemisen. Yksityiselämää loukkaavan tiedon tai kuvien levittäminen on aina rikos.

HEVOSTEN VALOKUVAAMINEN TALLISSA JA TARHASSA ON SALLITTUA.  Jos julkaiset kuvia, harkitse aina millaisia kuvia kannattaa julkaista. Esim. Taustalla näkyvät ihmiset tms…

LÄHTÖKOHTAISESTI VIDEOKUVAAMINEN RATSASTUSTUNNEILLA EI OLE SALLITTUA, KOSKA RATSASTUSTUNTI ON “YKSITYISTILAISUUS”!

KAVERIN TUNNIN VIDEOINTI ON SALLITTUA, JOS OLET: Sopinut asiasta etukäteen kaikkien tunnille osallistuvien kanssa, onko tunnin kuvaaminen heidän puolestaan hyväksyttävää, eikä kenelläkään ole mitään kuvaamista vastaan. Jos julkaiset videon, harkitse aina millaisia videoita kannattaa julkaista. Esim. Taustalla näkyvät ihmiset tms.. Videoiden äänet tulisi poistaa.

SOME ETIKETTI RATSASTAJALLE:
PUHU TOTTA JA KUNNIOITA MUITA KÄYTTÄJIÄ! Kaikesta mitä verkossa julkaistaan, jää jälki. Julkaise vain sellaisia asioita, joiden takana voit seistä ja mitä voisit kasvotustenkin sanoa. Haluaisitko lukea itsestäsi asioita, joita olet kirjoittamassa toisesta? Älä loukkaa toisia käyttäjiä. Ole kohtelias.