Seura-ja-talli-toimii-yhteistyössä-järjestäen-mm.kilpailutoimintaa.
Olemme koko perheen lämminhenkinen talli Vantaalla!
LAIDUN
DSC_7330
IMG_5267
Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää!

Hevosavusteinen toiminta

Tmi Hevostoiminta Vastalaukka
Jenni Hanén, P. 044 9877 402, e-mail: jenni@vastalaukka.fi www.vastalaukka.fi

Tolkinkylän ratsastuskoululla toimii myös Hevostoiminta Vastalaukka, joka tarjoaa hyvinvointia lisäävää ja kuntoutumista tukevaa hevosavusteista toimintaa. Vastalaukan toiminnan keskiössä on ihmisen hyvinvoinnin lisääminen sekä omien tunteiden ja toimintatapojen selkeyttäminen. Hevosavusteinen toiminta ei ole ratsastusterapiaa, eikä ratsastuksen ohjaamista, vaan tallilla toteutettavaa yksilön kuntoutumista tukevaa työtä.

Toiminta tarjoaa työkaluja mm stressin, masennuksen ja ahdistuksen hallintaan. Kuntouttavan toiminnan asiakkailla saattaa olla taustalla esimerkiksi mielenterveyden sairauksia, päihderiippuvuutta, syömishäiriöitä, fyysisiä sairauksia/vammoja tai työperäistä stressiä. Vastalaukka tarjoaa toimintaa myös heille, jotka haluavat vahvistaa vuorovaikutustaitojaan hevosen kanssa tai tulla rentoutumaan hektisen arjen keskellä.

Hauskanpito, nauru ja innostus ovat Vastalaukan toiminnassa vahvasti läsnä. Pienetkin onnistumiset voivat olla suurten muutosten alkuja. Jos etsit uutta ympäristöä ja tilaa olla oma itsesi on Vastalaukka oivallinen valinta.  Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hevosista. Toiminta toteutetaan ratsastuskoulun tuntien ulkopuolella, pääasiassa arkipäivisin.

Tutustu Vastalaukan toimintaan myös Instagramissa ja Facebookissa