Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

TUNTIPERUUTUKSET JA KORVAUSTUNNIT

TUNTIEN PERUMINEN HOPOTISSA:

https://help.hopoti.com/ratsastajille/tuntien-peruminen

KORVAUSTUNNIN VARAAMINEN HOPOTISSA:

https://help.hopoti.com/ratsastajille/korvaustuntien-varaaminen

MUITA OHJEITA HOPOTIIN LIITTYEN:

https://help.hopoti.com/

Peru tuntisi Hopotin kautta 12h ennen tunnin alkua niin saat korvaavan tunnin tilalle (myös sairastapaukset!). Tallikortti on käytettävä kuukauden kuluessa peruutuksesta. Vapaita viikon sisällä olevia korvausaikoja on helppo seurata nettisivujen päivittyvästä listasta. Muut vapaat ajat näet Tolkinkylän Hopoti kalenterista. Kausiratsastajan varattavissa on runsaasi eri korvaustuntivaihtoehtoja kauden aikana, ratsastuskoulu ei ole vastuussa sopivatko tuntiajat asiakkaalle/ jääkö tunteja käyttämättä. Suosittelemme ratsastamaan rästit nopeasti, kauden lopussa vaihtoehtoja on vähemmän. Korvaustunnit on varattavissa Hopotin kautta arkisin klo 13 asti, sekä viikonloppuisin klo 8 asti (saman päivän tunnit). Korvaustunteja ei voi siirtää toiselle kaudelle (kauden viimeiset sairaspoissaolot sovittavissa).

Korvaustuntijärjestelmä koskee kausi- ja 5 kerran kortti ratsastajia. Lyhytkursseilla ei ole korvausjärjestelmää.

Voit myös myydä tunnin toiselle samantasoiselle ratsastajalle, mikäli olet itse estynyt tulemaan. Ilmoitathan tallille kuka tilallesi on tulossa. Ratsastajan pitää olla rekisteröityneenä Hopotiin! Tunteja voi myydä/vaihtaa myös Facebookissa, liittymällä tuntipörssiryhmään (TUNTIPÖRSSI/Tolkinkylän Ratsastuskoulu).