Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

SYKSYN KAUSITUNNIT ON VARATTAVISSA! Kevään kausiratsastajien tulisi varata paikka syksyltä viimeistään 30.5. Ohjeet varaamiseen on lähetetty sähköpostilla.

Uudet oppilaat voivat kysellä vapautuvia paikkoja info@tolkinkylanratsastuskoulu.fi

SYYSKAUSI 2018

Alla on infoa kausiratsastajalle kauden pituudesta ja maksuista:
Ratsastuskausi:
Kausi alkaa viikolla 31 (ma 30.7.2018) ja päättyy viikolla 1 (viim. ratsastuspäivä 6.1.2019). Ratsastuskertoja on yhteensä 21- 23 riippuen ratsastuspäivästä.
Jouluna 24- 26.12 ja uutenavuotena 30.12-1.1 ei ole kausitunteja. Muina pyhäpäivinä kausitunnit ovat normaalisti, jotain kellonaikamuutoksia saattaa olla, tarkista tunnin ajankohta Hopotista.

Ratsastajan info:
Kaikki kausiratsastajan tarvitsema info löytyy nettisivuiltamme. Ratsastajan info sivulta löydät ohjeita tuntien perumiseen, vakuutusasioihin, tallin sääntöihin ja paljon muuta.
Poissaolo kausitunnilta: Sovellamme 12h peruutuskäytäntöä (myös sairastapauksissa). Peru tuntisi Hopotin kautta 12h ennen tunnin alkua niin saat korvaavan tunnin tilalle, joka on käytettävä kuukauden kuluessa poissaolosta. Vapaita viikon sisällä olevia korvausaikoja on helppo seurata nettisivujen päivittyvästä listasta. Muut vapaat ajat näet Tolkinkylän Hopoti kalenterista. Kausiratsastajan varattavissa on runsaasi eri korvaustuntivaihtoehtoja kauden aikana, ratsastuskoulu ei ole vastuussa sopivatko tuntiajat asiakkaalle/ jääkö tunteja käyttämättä. Suosittelemme ratsastamaan rästit nopeasti, kauden lopussa vaihtoehtoja on vähemmän. Korvaustunnit on varattavissa Hopotin kautta arkisin klo 13 asti, sekä viikonloppuisin klo 8 asti (saman päivän tunnit).
Lisätietoja tunnin perumiseen, korvaustunteihin yms. http://www.tolkinkylanratsastuskoulu.fi/tuntien-peruminen/
Vakuutukset:
Muistathan, että SRL:n hyväksymällä ratsastuskoululla sinulla tulee olla ratsastusseuran jäsenyys (esim.Tolkinkylän Ratsastajat Ry) tai Green Card! Näin varmistamme vakuutusturvasi. Lisätietoja http://www.tolkinkylanratsastajat.com/4 tai http://www.ratsastus.fi/greencard

Kausimaksut syksy 2018:
NORMAALI viikkotunti (8 hlö ryhmä 39€/h): ma-ti tunnit 21krt 819€, ke tunnit 22krt 858€, to-su tunnit 23krt 897€
PIENRYHMÄ tunnit (5 hlö ryhmä 47€/h): ma-ti tunnit 21krt 987€, ke tunnit 22krt 1034€, to-su tunnit 23krt 1081€
Kausipaikka on kokonaisuus, maksunpalautuksen voi saada vain sairastodistusta vastaan yli 4krt poissaolosta.
Monipuoliset maksutavat:
Kausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan kauden varaamisen yhteydessä Hopotissa. Halutessasi voit maksaa kauden joustavalla erämaksulla tai laskulla (Lindorff maksusopimus, laskutus 14-30vrk ostotapahtumasta). Hopotissa maksaminen on vaivatonta, käytettävissäsi ovat myös yleisimmät korttimaksut, sekä kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut.
Laskutamme sähköpostitse ainoastaan poikkeustapauksissa:
 Haluat maksaa osan kaudesta liikuntaseteleillä (Smartum,Tyky)
 Jos maksu tulee toiselta taholta
 Joku muu syy

Mukavia ratsastushetkiä toivottaen Tolkinkylän Ratsastuskoulun henkilökunta!