Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

Kevätkauden ratsastajien tulisi vahvistaa kausipaikka syksylle 26.5 mennessä maksamalla varausmaksu Hopotissa. Lähtökohtaisesti ryhmät pysyvät samoina ja varaus tulisi tehdä samalle tunnille kuin keväällä. Jos toivot muutosta ryhmään tai päivään, olethan ensin yhteydessä talliin niin kerromme vapaat paikat.

Jos olet uusi asiakas, olethan ensin yhteydessä sähköpostitse info@tolkinkylanratsastuskoulu.fi. Kerro ratsastustaustastasi niin ohjaamme sinut oikeaan ryhmään. 

OHJEITA VARAAMISEEN:
1. Kirjaudu Hopotiin RATSASTAJAN tunnuksilla
2. Paina varaa ja valitse kansio “ratsastustunnit”
3. Selaa viikon 31 alkuun ja valitse tunti (sama kuin kevätkaudella).
4. Etene varaamaan paikkasi varausmaksulla, saat vahvistuksen sähköpostiisi. 5. Loppumaksu erääntyy viikkoa ennen kauden alkua.
Halutessasi voit käyttää eri maksutapoja maksamiseen. Näet maksupyynnön Hopotissa oman tilisi alla, ohjelma myös muistuttaa sähköpostitse. Jos loppumaksua ei suoriteta eräpäivänä (huomatusaika 7vrk) vapautuvat tunnit takaisin myyntiin, eikä varausmaksua palauteta.

Syyskauden 29.7.2019-5.1.2020 pituus on 21-23 tuntia riippuen ratsastuspäivästä. Tuntihinnat pysyvät samoina, kuin kevätkaudella. Ma, Pe ja Su 8hlö ryhmät 39e/h X 23=897e ja 5hlö ryhmät 47e/h x 23=1081e. To ja La 8hlö ryhmät 39e/h x 22=858e ja 5hlö ryhmät 47e/h x 22=1034e. Ti-Ke 8hlö ryhmät 39e/h x 21=819e ja 5hlö ryhmät 47e/h x 21=987e.

Tarkistathan myös, että yhteystietosi, sekä muut ratsastajatiedot ovat ajan tasalla Hopotiprofiilissa! Tarkistathan myös, että sinulla on voimassaoleva seuran jäsenyys/Green Card.

Syyskaudelle on tulossa vielä istuntatunteja, kisoja, treenejä ja valmennuksia, We tunteja jne… kaikenlaista kivaa siis, mutta niistä lähempänä lisää!

Lämpimästi tervetuloa syyskaudelle!