Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

Kevätkaudella vapaita kausipaikkoja seuraavissa ryhmissä(ajantasainen paikkatilanne Hopotissa):

8 hlö ryhmät  Ma 19 Sennut/ Nuoret B, Ti 16 Lapset alkeisjatko++,  Ke 16 Junnut C+, Ke 19 Sennut C-B,  Pe 18 Lapset/junnut C-,  Pe 20 Nuoret B estepainoteinen, La 11 Sennut/Nuoret B-,  Su 17 Sennut C+                                                

5hlö ryhmät  Ma 17 Sennut B-, Ke 20 Sennut C-B, Su 18 Sennut B estepainotteinen

Jos olet uusi asiakas, olethan ensin yhteydessä sähköpostitse info@tolkinkylanratsastuskoulu.fi. Kerro ratsastustaustastasi niin ohjaamme sinut oikeaan ryhmään. 

OHJEITA VARAAMISEEN:
1. Kirjaudu Hopoti.com/tolkinkylänratsastuskoulu RATSASTAJAN tunnuksilla (eli se joka on tulossa tunnille)
2. Paina varaa ja valitse kansio “ratsastustunnit”
3. Selaa viikon 2 alkuun ja valitse tunti.
4. Etene varaamaan, saat vahvistuksen sähköpostiisi.
UUTTA HOPOTISSA:
Voit valita maksatko koko kauden heti vai käytätkö varausmaksua ja suoritat loppumaksun lähempänä kauden alkua! Myös jatkossa voit käyttää eri maksutapoja maksamiseen. Näet maksupyynnön Hopotissa oman tilisi alla. Jos loppumaksua ei suoriteta eräpäivänä (huomatusaika 7vrk) vapautuvat tunnit takaisin myyntiin, eikä varausmaksua palauteta.

Kevätkauden 7.1-9.6.2019 pituus on 22 tuntia. Poikkeuksena kuitenkin tiistai, missä 21 tuntia (30.4 ei tunteja). Tuntihinnat pysyvät samoina, kuin syyskaudella. Ma, Ke-Su 8hlö ryhmät 39e/h x 22=858e ja 5hlö ryhmät 47e/h x 22=1034e. Ti 8hlö ryhmät 39e/h x 21=819e ja 5hlö ryhmät 47e/h x 21=987e.

Tarkistathan myös, että yhteystietosi, sekä muut ratsastajatiedot ovat ajan tasalla Hopotiprofiilissa! Vuoden vaihtuessa kannattaa myös tarkistaa, että seuran jäsenyys/Green Card on hankittu.

Kevätkaudelle on tulossa vielä istuntatunteja, kisoja, treenejä ja valmennuksia, We tunteja jne… kaikenlaista kivaa siis, mutta niistä lähempänä lisää!

Lämpimästi tervetuloa kevätkaudelle!