Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

KESÄKAUDEN 10.6-7.7.2019 iltakurssit ja kesätunnit ovat nyt varattavissa ! Monipuolisesta tarjonnastamme löydät erilaisia lyhytkursseja eritasoisille ratsastajille (aikuiset ja nuoret). Voit myös ratsastaa kesän teematunneilla edullisesti ja joustavasti hintaan 35e/h! Huom! lasten teematunteja ainoastaan viikolla 27. Kesän uutuuksina Working Equitationin ystäville Ami Sunnan viikonloppukurssi 29-30.6, sekä Matti Eklundin sennujen esteleiri 6-7.7. Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Mikko

Kurssien hintaan sisältyy varausmaksu 30-50e (mahdollisen peruutuksen sattuessa ei palauteta). Monipuoliset maksutavat, voit maksaa halutessasi useammassa erässä!

Kurssi-ja kesätunti varaukset, sekä tarkemmat tiedot ja hinnat: HOPOTI/RATSASTUSTUNNIT (selaa kesäkauden alkuun 10.6–>). Varaathan paikan ratsastajan nimellä ja täytä kaikki tarvittavat tiedot profiiliin (pituus/paino/huoltajan yhteystiedot tärkeitä!).

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanaa hevoskesää!