Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy
RATSASTUSPÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2019
Löydät leirit Hopotista kansiosta "leirit"
1. 3-7.6  Lasten alkeisleiri (uusi talli) 400€
2. 10-14.6 Yleisleiri (uusi talli) 380€
3. 17-20.6 Yleis/esteleiri (uusi talli) 304 €
4. 17-20.6 Miniyleisleiri pikkuponeilla (vanha talli) 180€
5. 24-27.6 Yleisleiri (uusi talli) 304€ LEIRI ON PERUTTU!
6. 24-27.6 Miniyleisleiri pikkuponeilla (vanha talli) 180€ 
7. 29.7-2.8 Lasten alkeisleiri (uusi talli) 400€

ALKEISLEIRIT on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille, joilla ei ole ollenkaan tai on vähän hevoskokemusta. Tarkoituksena on saada mukava ja turvallinen alku hevosharrastukselle opetellen paljon hevostaitoja, hoitamista, varustamista tunnille, taluttamista, sekä muita tärkeitä hevostaitoja. Ratsastusta leirillä on n. 1h päivässä. Leirillä on henkilökunnan lisäksi avustajia taluttamassa ja auttamassa hevosen hoidossa.

YLEISLEIRILLE voivat osallistua kaikki vähintään perustaidot osaavat ratsastajat (ilman taluttajaa käynti, ravi ja laukka). Leiriläiset jaetaan tason mukaisiin ratsastusryhmiin. Leirillä ratsastamme monipuolisesti 2 h/ päivä, koulu, este, maasto, leikki yms. tunteja, ohjelma muokataan leiriläisten taitojen mukaisesti.

YLEIS/ESTELEIRILLÄ ratsastajalla oltava vähintään esteratsastuksen perustaidot. Ratsastajat jaetaan tason mukaisiin ratsastusryhmiin. Yleis/esteleirillä toinen tunti on kouluratsastusta ja toinen esteitä/ puomeja (yht. 2h). Leirin muu ohjelma on suunniteltu estepainotteiseksi.

MINILEIRIT on tarkoitettu pikkuponikokoisille ratsastajille (alle 45kg), joilla on perusratsastustaidot (itsenäinen ponin hallinta ainakin käynnissä ja ravissa). Leirit ovat kestoltaan hiukan lyhyempiä kuin tavalliset yleisleirit. Ratsastusta 1-1,5h/pvä.

Jesse ja Ronja leirillä 2016

Leireillä 2-6 on myös muuta ohjelmaa, leirikilpailut, teoriaa, käytännön harjoittelua ja paljon hevosenhoitoa. Mahdollisesti pääsemme myös ajamaan ponilla ja/tai vikeltämään. Halutessasi voit suorittaa leirillä ratsastus-/hoitomerkkejä (vain leirit 2,3 ja 5).

Kaikilla leireillä pidämme evästauon päivällä omilla eväillä. Leiriläiset ovat vakuutettuja leirillä ollessaan.

Leirin hintaan sisältyy varausmaksua 50-100e (mahdollisen peruutuksen sattuessa ei palauteta). Monipuoliset maksutavat, voit maksaa halutessasi useammassa erässä!

Leirivaraukset ja tarkemmat tiedot leireistä: HOPOTI/LEIRIT. Varaathan leiripaikan lapsen nimellä ja täytä kaikki tarvittavat tiedot profiiliin (huoltajan yhteystiedot tärkeitä!).

Maksutavat: https://help.hopoti.com/ratsastajille/maksutavat

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanaa hevoskesää!

Leirikaste 2018