Tolkinkylän Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Vantaalla aivan Ylästön kupeessa, Tolkinkylän "maalaismaisemissa".

Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy

Heippa kaikki syksyn kausiratsastajat!
On tullut taas aika varmistaa kausipaikka seuraavalle kaudelle!
KEVÄTKAUDEN 2019 KAUSIPAIKAT ovat varattavissa Hopotissa kansiosta “ratsastustunnit”. Kausipaikka varaus on suljettu syksyn 2018 vakituisille ratsastajille 5.11-9.12 välisen ajan, jolloin kausipaikan varaus kannattaa tehdä. Tämän jälkeen kausipaikat vapautuvat yleiseen myyntiin ja myös puolikkaat paikat ovat mahdollisia.
Mikäli ET jatka kevätkaudelle, haluat vaihtaa ryhmää tai ottaa lisää tunteja otathan pikaisesti yhteyttä info@tolkinkylanratsastuskoulu.fi.
Lähtökohtaisesti ryhmät pysyvät samoina. Mikäli joku ryhmistä jää vajaaksi, tarvittaessa yhdistelemme ryhmiä. Ilmoitamme ja kysymme mahdollisista muutoksista varausajan jälkeen.
OHJEITA VARAAMISEEN:
1. Kirjaudu Hopotiin RATSASTAJAN tunnuksilla (eli se joka on tulossa tunnille)
2. Paina varaa ja valitse kansio “ratsastustunnit”
3. Selaa viikon 2 alkuun ja valitse oma tuntisi (se sama mikä syyskaudellakin, mikäli ei ole toisin sovittu)
4. Etene varaamaan, saat vahvistuksen sähköpostiisi.
UUTTA HOPOTISSA:
Voit valita maksatko koko kauden heti vai käytätkö varausmaksua ja suoritat loppumaksun lähempänä kauden alkua! Myös jatkossa voit käyttää eri maksutapoja maksamiseen. Näet maksupyynnön Hopotissa oman tilisi alla. Jos loppumaksua ei suoriteta eräpäivänä (huomatusaika 7vrk) vapautuvat tunnit takaisin myyntiin, eikä varausmaksua palauteta.

Kevätkauden 7.1-9.6.2019 pituus on 22 tuntia. Poikkeuksena kuitenkin tiistai, missä 21 tuntia (30.4 ei tunteja). Tuntihinnat pysyvät samoina. Tarkistathan myös, että yhteystietosi, sekä muut ratsastajatiedot ovat ajan tasalla Hopotiprofiilissa! Vuoden vaihtuessa kannattaa myös tarkistaa, että seuran jäsenyys/Green Card on hankittu.

Kevätkaudelle on tulossa vielä istuntatunteja, kisoja, treenejä ja valmennuksia, We tunteja jne… kaikenlaista kivaa siis, mutta niistä lähempänä lisää!

Lämpimästi tervetuloa kevätkaudelle!